VESTUL SALBATIC E IN BUZIAS! CLANUL PETROVICI TERIORIZEAZA ORASUL!

Nova
Nova ianuarie 21, 2014
Actualizat 2014/01/21 at 7:14 PM

IMG_3211

VESTUL SALBATIC S-A MUTAT LA BUZIAS! CLANUL PETROVICI TERIORIZEAZA ORASUL!

Locuiitorii unui oras de langa Timisoara sunt ingroziti si le este frica sa mai iasa din casa! In orasul Buzias, dreptatea se face cu.. furca! Florin Soforean a fost batut membrii unui clan de rromii din Buzias cu bestialitate, iar nimeni nu i-a sarit in ajutor! Barbatul a fost injunghiat in abdomen dar si in fata, cu furca si se afla in stare grava la Clinica de Maxilo-Faciale din Timisoara. Clanul Petrovici baga de multi ani teroare in locuitorii din Buzias si sunt mana in mana cu politia sustine Florin Soforean.

Barbatul abia poate vorbi de pe patul de spital insa a reusit, cu greu sa povesteasca cum a inceput razboiul cu cel mai de temut clan de rromi din orasul Buzias. Motivul pentru care rromii l-au atacat mai ceva ca in filmele americane a fost faptul ca, agresatul nu si-a retras plangerea facuta in urma cu un an, atunci cand a fost injunghiat de membrii aceluiasi clan.

Distribuie acest articol
1 Comentariu
  • An intriguing discussion is worth comment. I think that you should publish more on this subject, it may not be a taboo subject but usually people do not discuss such subjects.
    To the next! All the best!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *