Cer Variabil, cu Stelu Iordache

Irina Simcelescu
Irina Simcelescu martie 8, 2013
Actualizat 2022/05/21 at 5:29 AM

STELU IORDACHEEmisiunea „Cer Variabil” a fost difuzata incepand cu anul 1995 prin luna iulie. Nu am fost asa de inspirati sa tinem o evidenta cu invitatii si cu subiectele dezbatute. Doar din ultimii 12 ani mai putem vorbi de o arhiva. Nu m-am gandit niciodata ca va dura atat. Elanul tineresc impreuna cu dorinta de imitare a unor emisiuni din vest faceau sa nu ne uitam decat la prezent, nici viitorul dar nici trecutul nu figurau pe lista de prioritati.

Suntem in 2013 an al Sarpelui dupa cum am citit. Va fi intortochiat va fi alunecator dar si pervers. Este talk show-ul cel mai vechi din Romania ce merge inainte saptamana de saptamna. Am considerat-o si asa am si construit scenariul ca o tribuna. Sa vina personaje ce doresc sa faca ceva sau deja au facut pentru comunitatea noastra din vestul tarii si sa transmita mult mai multor oameni din ideile lor, din faptele lor. Participantii la emisiune au fost diferiti, de la toti sefii de stat romani postdecembristi Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Basescu pana la campioni olimpici.

In principal grosul invitatilor a fost format din cei ce au un rol in judetul Timis. Dezbaterile s-au axat pe conflictul dintre cetateni si masurile autoritatilor locale sau centrale. Emisiunea „Cer Variabil” a fost de-a lungul timpului rampa de lansare pentru invingatori dar si locul „spovedaniei” celor invinsi. Nu a fost intodeauna un show dar dezbatere a existat.

Este emisiunea cea mai cautata de telespectatori in programul televiziunii „Europa Nova”. Bineinteles dupa „inima” postului emisiunea de stiri „Observator”.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *