Ad imageAd image

Noi informatii despre viitoarea maternitate si drumurile judetene!

OtherAccount
OtherAccount septembrie 17, 2019
Actualizat 2019/09/17 at 10:42 AM

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a prezentat stadiul în care se află cele 10 proiecte de infrastructură rutieră cu finanțare de la bugetul de stat și de la cel județean.

Astfel, lărgirea la patru benzi a drumului dintre Timișoara și Moșnița și a celui dintre șoseaua de centură și Aeroportul „Traian Vuia” se află în stadiul de evaluare a ofertelor.

Modernizarea drumului județean dintre Lucareț și limita județului Arad se află în execuție, pentru asfaltarea DJ591C, între DN6 și Săcălaz, studiul de fezabilitate și proiectul tehnic vor fi reactualizate, iar licitația va fi lansată luna viitoare. Drumul dintre Valea Lungă Română a fost deja recepționat, iar celelalte drumuri se află în diferite stadii de execuție.

De asemenea, Călin Dobra a adus date noi despre proiectul transfrontalier, desfășurat în cooperare cu Ungaria, prin care în Timișoara va fi construită o nouă maternitate. Dobra a anunțat că a fost demarată licitația pentru proiectare și execuție, înainte de semnarea contractului de finanțare, pentru a scurta perioada de așteptare. De obicei, la proiectele europene, după aprobarea cererii de finanțare mai trec câteva luni până la semnarea contractului. Noua maternitate, a cărei construire va dura doi ani, va dispune de toate dotările moderne și de un compartiment de fertilizare in vitro.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici Trafic

Analize web în timp real