Dominic Fritz face angajări pe bune, la primărie!

OtherAccount
OtherAccount decembrie 2, 2021
Actualizat 2021/12/02 at 5:41 PM

Primăria Timișoara face angajări pe mai multe departamente.

Dacă ești profesionist, probabil nu stai pe gânduri.

 

„Neîncrederea și chiar suspiciunea cu care sunt privite concursurile de angajare în administrație, nu doar la Timișoara, ci peste tot în România, este rezultatul anilor în care sistemul de pile și relații a funcționat. Concursul de angajare la stat, doar o formalitate, dacă cunoști pe cine trebuie.

Modul acesta corupt și defectuos de management al resurselor umane a îndepărtat foarte mulți oameni de valoare de o carieră de funcționar public.

La Primăria Municipiului Timișoara schimbăm modul de a face lucrurile și organizăm concursuri pe bune, în care să avem o competiție reală și cei mai buni să fie angajați. Am scos la concurs 22 de posturi pentru profesioniști din diferite domenii: arhitecți, economiști, ingineri, peisagiști, IT-iști, specialiști în turism, resurse umane sau comunicare.

Avem o mare nevoie de oameni bine pregătiți, în toate domeniile, pentru a mișca lucrurile înainte. Căutăm profesioniști cu experiență, dar și tineri absolvenți de facultate. Pe lângă probarea competențelor profesionale și testarea cunoștințelor din legislație, toți candidații vor trebui să treacă probe care să ateste că știu limbi străine și au competențe în domeniul tehnologiei informației.

Știi pe cineva potrivit? Dă share, pentru ca anunțul nostru să ajungă la cei mai buni: https://www.primariatm.ro/2021/12/02/28421″, a scris primarul pe facebook.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Statistici Trafic

Analize web în timp real