Ad imageAd image

inscrieri

Nova
Nova martie 29, 2022
Actualizat 2022/03/29 at 11:51 AM

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a aprobat repartizarea unor noi tranșe de bani către bugetele locale ale mai multor orașe care se confruntă cu probleme legate de sistemul centralizat de încălzire.
Pentru Timișoara, ministrul a precizat că pentru a prijini autoritățile administrației publice locale care se confruntă cu situații deosebite în furnizarea agentului termic, generate de scumpirea gazelor naturale, printr-un ordin de ministru, a fost atribuita suma de aproape 20 de milioane de lei.
In cazul unei noi solicitări din partea administrațiilor locale, vor fi alocate alte fonduri în următoarele tranșe, până la epuizarea sumei de 400 milioane de lei.

Înscrierile în clasa 0 vor începe din data de 11 aprilie în timis. Sunt disponibile peste 6000 de locuri bugetate, 68 speciale și aproape 300 de locuri la taxa.
Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2022 inclusiv, trebuie înscriși în clasa pregătitoare. Acest lucru se poate face la sediile inspectoratelor școlare judetene sau pe site-urile unităților de învățământ.
Părinții vor fi informați referitor la conținutul activităților educationale, la abordarea didactica și la organizarea programului școlar pentru cei mici.
Părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie, inclusiv, pot să își înscrie copiii în învățământul primar, în clasa pregătitoare, dacă nivelul lor de dezvoltare este corespunzător. În acest caz, vor susține o evaluare, la fel și copiii veniți din străinătate sau cei care nu au frecventat grădinița.
Cea de-a doua etapa a înscrierii în învățământul primar va începe la sfârșitul lunii mai.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Statistici Trafic

Analize web în timp real