web analytics

Stelu Iordache

@CerVariabil #CerVariabil

3 comentarii

 1. ceao stelu , am nevoie de nr. de telefon al lui C. Buta
  mersi sica

 2. Buna seara,
  Ma numesc Gabriela Labunet, director economic al ADETIM si urmaresc pe postul dvs, reluarea sedintei CJT din data de 25 noiembrie a.c.
  Lucrez in CJT din 1993 dar asa ceva nu am mai trait. Pe burtiera TV-ului apare scris continuu….”Alta porcarie a ADETIM-ului, 50.000 de euro platiti pentru strategia de dezvoltare.” Va rog sa-mi spuneti de unde aveti aceasta informatie, deoarece consultanta contractata cu Universitatea Politehnica ne va costa (daca se va aproba strategia) 50.000 de LEI, nu EURO.
  Inca nu i-am platit, asteptam aprobarea strategiei. Dar, mai important, ce inseamna afirmatia „alta porcarie a ADETIM-ului?”. Puteti sa-mi mai dati cateva exemple de asemenea „porcarii”?

  Sa va fie rusine pentru intoxicarea populatiei cu afirmatii grave, subiective si personale, nefondate si nedocumentate.

 3. Buna Stelu. Cred ca stii cine scrie acest articol,sau iti mai aduci aminte de Focsani 78′. Motivul pentru care iti scriu acest articol este urmatorul: Acum un an de zile un coleg de liceu a venit cu idea sa facem o intilnire de liceu dupa 38 de ani. Se pare ca a reusit sa intre in contact cu aproape 85% din colegii care au terminat promotia 78′.Dupa multe eforturi telefonice si nenumarate Email a reusit sa primeasca confirmarea de la toti cei contactati.Nu afost usor pentru ca sintem rasfirati prin toata lumea, dar a reusit. Asa ca pe data de 2.09.2016 ora 13.ne vom intilni toti fostii absolventi ai clasei promotia 78’in fata liceului HENRY COANDA,( fostul Industrial nr 1)si bineinteles profesorii care mai sint in viata si vor sa participe la aceasta reuniune. Dupa care vom merge la restaurant deja rezervat. Deci intrebarea mea este daca acest eveniment merita atentie din partea presei si a televiziunii ? Cu drag Mile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate