web analytics

TORT CU NUCI SI CARAMEL

40404_1L
Ingrediente:

Pentru blat:
4 oua
4 linguri faina
8 linguri zahar
2 lingui ulei
1 lingurita praf de copt.Pentru crema:
200 g zahar, plus 2 linguri
1 l lapte
6 linguri faina
50 g unt
1 lingura esenta vanilie (optional).

Pentru glazura cu nuci:
200 g zahar
200 g nuci prajite si taiate grosier
250 g unt 65 % grasime.

Preparare:

Etapa 1:

Mai multe articole

MUSCHIULET DE PORC IN SOS DE ROSII SI CIUPERCI

Ingrediente: 1 muschiulet de porc mic (cca 350 -450 gr) 350 gr ciuperci champignon mici …

4 comentarii

  1. in sfarsit o reteta care merita s-o incerc si eu!succes

  2. va felicit pentru rubrica asta de retete ar trebuii sa puneti si mancare nu doar deserturi,va multumim

  3. cam greu de facut dar o sa incerc!frumoasa rubrica si utila!bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *