web analytics
NOVA INFO
Acasa / Actualitate / TANTI FLOARE, O BATRANA DE 93 DE ANI, VA MULTUMESTE PENTRU TOT. ACUM ARE UNDE SA DOARMA!

TANTI FLOARE, O BATRANA DE 93 DE ANI, VA MULTUMESTE PENTRU TOT. ACUM ARE UNDE SA DOARMA!

Tanti Floare, batrana de 93 de ani, care s-a trezit cu locuinta distrusa din cauza furtunii devastatoare din 17 septembrie, are de astazi un acoperis nou la casa. Acest lucru a fost posibil datorita oamenilor care au sarit in ajutorul batranei. Ea va multumeste si cu lacrimi in ochi va roaga sa mai treceti pe la ea.

Mai multe articole

Garda de Mediu face curat în conturile firmei de salubrizare Brantner

Un comentariu

  1. Avatar

    Bravo, oameni buni! va multumesc si eu din jud. meu, mai la sud! Sper sa aiba caldura si alimente, sa treaca cu bine peste iarna si s-o ajutati in continuare! Faceti-i si carte de identitate! E un cetatean! Daca ar avea cont de card pt amarata de pensie,prin intermediul mediei dv, poate s-ar gasi oameni sa-i trimita citusi de putin banet pt iarna.

    Unde-i sunt nepotii si acei copii care trebuie s-o intretina? Cum de au somnul linistit, stiind ca acea batrana care i-a crescut in sacrificii, tremura de frig, rabda de foame, sufera groaznic de boli, de singuratate si neputinta? Inca o rugaminte as avea la bunavointa dv: contactati-i si spuneti-le ce trai greu duce mama si bunica Floare si cum a ajutat-o o mana de sufletisti! Va rog! Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 7 =