web analytics
NOVA INFO
Acasa / Actualitate / Florin Cîţu: Bugetarii sunt privilegiaţii societăţii. Restul românilor muncesc pentru ca ei să trăiască bine, chiar dacă majoritatea sunt praf la locul de muncă.

Florin Cîţu: Bugetarii sunt privilegiaţii societăţii. Restul românilor muncesc pentru ca ei să trăiască bine, chiar dacă majoritatea sunt praf la locul de muncă.

Florin Cîţu, liderul senatorilor PNL, declară că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat și că în acest context, ar trebui să fie de acord să lucreze fără a mai primi vouchere, tichete de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

”Vine momentul adevărului! În medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble faţă de cele din sectorul privat. DUBLE! Dar comparaţia nu este corectă. Nu surprinde toate informaţiile. Bugetarii primesc tichete de vacanţă, tot felul de sporuri, zile libere şi cel mai important siguranţa că indiferent de cât prost îşi fac meseria nu pot să concediaţi. Tot ce primesc în plus bugetarii este susţinut de taxe plătite de privaţi”, scrie Florin Cîţu, pe Facebook.

Mai multe articole

Tanar jandarm, dat disparut!

Ionuţ Nisipeanu a absolvit ca şef de promoţie Școala de Subofițeri Jandarmi şi, de atunci, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 18 =