web analytics
NOVA INFO

Judetul Gorj face praf judetul Timis!

Un tanar de 24 de ani a fost înregistrat de polițiștii de la rutieră cu aparatul radar în timp ce circula cu 150 de kilometri la oră, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Calea Lugojului din Timișoara. Oamenii legii i-au făcut semnale să oprească, însă șoferul și-a continuat goana spre oraș.

Polițiștii au plecat în urmărirea lui, iar pe strada Cerna acesta a pierdut controlul volanului și a lovit în plin trei autoturisme parcate. Atât mașinile parcate, cât și cea condusă de el, un BMW, au fost avariate serios.

Tânărul de 24 de ani a fost rănit ușor în urma accidentului și a fost preluat de un echipaj de ambulanță care l-a transportat la spital pentru investigații medicale.

A apucat însă să stea de vorbă cu oamenii legii și să sufle în etilotest. Tânărul are permis de conducere, deși doar din luna aprilie, nu a consumat alcool și ar fi susținut că s-a speriat de polițiști. El se va alege acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar va fi și sancționat pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor. Mai mult, tânărul va mai încasa o amendă pentru că a circulat cu viteză și va rămâne și fără permis pentru 120 de zile.

Mai multe articole

RECORD! 614 noi cazuri de îmbolnăvire

 

Un comentariu

  1. Avatar

    Ca și speciile astea de olteni, nu găsești nici unde pe planeta asta.Zici ca este miere pe străzile din Timișoara, au venit cu zecile de mii aici în banat. Odată cu ei au adus și năravurile sălbatice din glia lor.Azi dimineața a trecut pe lângă mine un cretin din MH cu 100 km pe ora pe calea Buziașului.Noi, timișorenii avem viața un calvar din cauza multinaționalelor care au adus în Timișoara mii și mii de olteni necioplit.
    -mergi în oraș, vrei sa parchezi și nu ai loc de MH, GJ, DJ.
    -ajungi acasă de la servici și nu ai loc de parcare tot din cauza lor(plătesc taxe și impozite de o viata în orașul meu natal)și muistul din GJ, DJ, MH parchează gratis în fata blocului unde nu are nici o forma legala.
    -odată cu ei, orașul a devenit aglomerat, poluat și viața noastră(a băștinașilor) un calvar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *