web analytics
NOVA INFO
Acasa / Social / Program interventii AQUATIM, 14 august.

Program interventii AQUATIM, 14 august.

AQUTIM intrerupe astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețeaua de distribuție, în Timișoara, pe străzile Eroii de la Tisa, Cârlova, Bârzava, Luncani, Vălișoara, Gheorghe Țițeica, Bobâlna, Flacăra, Nicolae Ursu, Ismail și în localitățile Recaș și Bazoșul Vechi.

Totodată, vă reamintim că astăzi, între orele 09:00-14:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Moșnița Nouă, pentru lucrări de extindere a rețelei de distribuție a apei. Vor fi afectate localitățile Moșnița Veche și parțial Moșnița Nouă – străzile situate de o parte și alta a drumului judetean Dj595D – ( Drumul Boilor).

În zilele de  14 și 16 august se vor spăla rezervoarele de înmagazinare și rețeaua de distribuție din localitatea Jena, ceea ce va determina presiune scazută la robinete sau chiar întreruperea furnizării apei.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

Mai multe articole

Inspectorii OPC descind in pietele din Timisoara!

Inspectorii de la Protectia Consumatorului incep controalele in pietele, in magazinele si supermarketurile din Timisoara, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + twenty =