Şapte persoane au murit în urma coliziunii dintre un elicopter şi un avion ultrauşor!

OtherAccount
OtherAccount august 26, 2019
Actualizat 2019/08/26 at 8:24 AM

Avionul ultrauşor avea doi pasageri, iar elicopterul cinci: pilotul, un cuplu şi doi copii minori ai cuplului, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei naţionale a Spaniei.

Elicopterul era înmatriculat în Germania, „ceea ce nu înseamnă neapărat că pasagerii erau de această naţionalitate”, a spus acesta.

Guvernul regional al Insulelor Balneare a confirmat bilanţul pe Twitter şi a adăugat că pasagerii avionului ultrauşor erau „doi adulţi spanioli”. „Nu există niciun supravieţuitor”, a anunţat administraţia regională.

Anterior, autorităţile regionale au anunţat că accidentul a avut loc la orele locale 13:35, în municipiul Inca, oferind un prim bilanţ de cinci morţi.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza coliziunii între avion şi elicopter, ambele folosite pentru uz privat, potrivit cotidianului Diario de Mallorca. Cele două aparate s-au ciocnit într-o zonă rurală. A fost declanşată o anchetă pentru a afla cauzele accidentului, iar identificarea victimelor este în curs.

Premierul spaniol Pedro Sanchez şi-a exprimat, pe Twitter, „solidaritatea cu familiile victimelor care şi-au pierdut viaţa în acest tragic accident”.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *