web analytics

Cum arata fata ucisa, cu sange rece, de fostul iubit!

Vineri seara, o adevărată tragedie avut loc în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, unde Maria Karina (fata din imagine) a fost ucisă cu sânge rece, chiar de fostul ei iubit.

Crima care a îngrozit întreaga țară avut loc pe o alee din parcul de lângă Catedrala din Timișoara acolo unde Maria Carina se plimba liniștită cu o prietenă de-a ei, fără a se gândi vreo clipă ce avea să urmeze.

Se pare că cei doi tineri, Maria Karina, fată de 21 de ani și criminalul ei, Cosmin Titiș în vârstă de 31 de ani erau din Lupeni, județul Hunedoara și de câteva luni locuiau în Timișoara.

În trecut cei doi aveau o relație, iar fata se pare că voia să se despartă de criminal, iar bărbatul nu accepta această idee.

Astfel, vineri seara, pe data de 20 septembrie a.c., criminalul a urmărit-o pe Karina, iar în momentul în care aceasta se afla în parcul de lângă Catedrală și a oprit-o. Apoi, cei doi au avut o discuție aprinsă. Brusc, criminalul a sărit la ea și a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit în gât, în față și în piept.

Fata a murit în Ambulanța ce o transporta la spital.

Mai multe articole

Cazul în care șoferii vor plăti cu 40% mai mult pe asigurările auto

Asigurații RCA care au făcut accidente cu vătămări corporale ar urma să plătească cu 40% …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *