web analytics

Nu vrem fabrica de anvelope CONTINENTAL in Timisoara!

Tot mai mult locuitori ai orasului Timisoara se plang de mirosul de anvelope.

AFARA DIN ORAS !

Iata unul din nenumaratele plangeri de disperare ale locuitorilor orasului nostru, vis a vis de mirosul extrem de puternic venit de la ” faimoasa si intangibila” fabrica CONTINENTAL:

„Miercuri 11 septembrie 2019. De o oră si ceva (20:00) pute de te astupi in zona Printul Turcesc/Andrei Saguna. Pute a vulcanizare, a cauciuc ars, pute, naiba sa ii ia pe toti care sint responsabili cu calitatea aerului care iese de la ei din fabrică !!!! Pt ca da, sint sigura că nu se respecta standardele/normele legat de acest fapt. Altfel de ce peste zi nu s-a simtit nimic, nu am avut probleme cu respiratia, iar acum e groaznic. . Am venit pe jos din Printul Turcesc, de asta zic ca s-a simtit inclusiv si acolo in zonă. Mi-a intrat in tot apartamentul mirosul ăsta pina sa apuc sa inchid toate geamurile. Nu va puteti inchipui cit pot sa ii injur. Cum am zis si sustin…norocul celor care nu simt acest miros e doar o bucurie inselătoare. Ca si in plăminii lor intră la fel ca in ai mei aceste noxe din aer. Daaar norocul lor e ca pe ei nu ii deranjează…încă. Ma tot intreb cum pot fi atit de nesimtiti, dar crunt de nesimtiti cei care stiu acest lucru si inchid ochii !!!! Că ei, cei din fabrică, dacă pot sa facă economie, de ce sa nu facă economie dacă pot. Filtrele alea mai trebuie schimbate, mai trebuie sa functioneze asa cum prevăd instructiunile de utilizare. Dar dacă pot, fura iar nimeni din cei care ar trebui sa le aducă aminte ca nu asa se procedează, dorm in izmene…asta e. Suferim ! si murim incet si cite putin si din cauza lor !!!!
—————
Acu o saptamină iar s-a simtit acest miros in tot cartierul dar nu am mai postat, doar am mentionat acest lucru la o altă postare.
———————
Ca o paranteză…aproape de fabrica de cauciucuri este Spitatul care tratează boli de plămini. De cind functionează fabrica de cauciucuri linga aceast spital si linga cel care tratează boli de inimă a auzit cineva, s-a auzit pe undeva ca conducerile acestor spitale să se revolte, sa ceară in numele pacientilor pe care ii tratează controale mai dese, să-si spună părerea despre pericolul acestor noxe asupra starii de sanatate a pacientilor. Dar nuuuu. Cum sa zică ceva un cadru medical spre ex din spitalul Victor babes cind acolo au fost facute renovări acu citiva ani din bani de la fabrica de anvelope. S-a scris si in presa locală despre asta !!! Deci despre ce vorbim? Cum sa stai drept in fata unui poluator cind el iti plăteste sub diverse forme…diverse. Sponsorizari evenimente culturale, evenimente sportive etc. Cum sa-l critici dacă iti da ceva ce-i ceri? Logic? Logic ! rahat de oraș, rahat de conducere. „

Mesaj postat pe facebook de Valentina Sorosi.

Mai multe articole

REGULAMENT NOU PENTRU TERASELE DIN LUGOJ

Lugojul va avea un nou regulament pentru terase. Reprezentanții Primăriei Lugoj lucrează, în acest zile, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *