web analytics

Primăria Timișoara, amendată din nou de Garda de Mediu Timis!

Pe bd. I.C. Brătianu s-a constatat desființarea fâșiei plantate care separa sensurile de circulație și asfaltarea acesteia. În cadrul lucrărilor, bordurile vechi erau dislocate iar cele noi au fost montate, în unele cazuri, cu afectarea spațiului verde. Din analiza planșelor din Cadastrul Verde și a aspectului actual al lucrărilor efectuate s-a constatat o modificare a aspectului arhitectural și peisagistic al arterelor de circulație reamenajate (lucru constatat pe bulevardul Michelangelo, bulevardul I.C. Brătianu, Calea Aradului intersecție cu Str. Amurgului și Str. Miresei).

În urma intervențiilor făcute a apărut o scădere a suprafeței de spațiu verde față de evidența din Cadastrul Verde, pentru că fâșiile plantate cu vegetație de-a lungul căilor de circulație intră, conform legii, în categoria spațiilor verzi.

Una peste alta, în urma controlului, municipalitatea s-a ales cu o amendă de 40.000 de lei pentru reducerea suprafeței spațiilor verzi și una de 10.000 de lei pentru executarea lucrărilor în spații verzi fără consultarea autorităților competente.

Mai multe articole

Pensionar de 85 de ani prins de DOUĂ ori într-o ZI la PROSTITUATE

Pensionar Prins la PROSTITUATE Un pensionar în vârstă de 85 de ani din Eboli, Italia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *