web analytics

Primul accident grav pe Autostrada Lugoj – Deva Lot 4. Doi soferi morti!

O masina cu platforma si o dubita cu rulota, aflate pe banda de urgenta, au fost izbite de un autocamion intre Ilia si Soimus, in jurul orei 22.30. Cei doi soferi, care se chinuiau sa faca o reparatie, au fost loviti in plin si zdrobiti de caroserii. Au pierit pe loc.

Pe autostrada A1, intre localitățile hunedoreane Ilia si Deva a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul a doi bărbați si blocarea traficului A1, pe sensul Ilia-Deva. Din primele cercetări, se pare ca un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acrosat două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde conducătorii auto încercau sa remedieze o problema la una dintre mașini. Cei doi conducători auto (ambii din județul Buzau), au fost loviți de autotren si si-au pierdut viața. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platforma, alte autoturisme. Traficul este deviat pe DN7, pe durata cercetărilor si a interventiei la fata locului„, transmit reprezentantii IJ Hunedoara.

La locul tragediei au intervenit rapid pompierii.

Cei doi bărbaţi se aflau în afara unei camionete cu o rulota remorcată și a unei dubite cu trailer pentru efectuarea unor reparaţii la unul dintre vehicule. Pompierii au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului„, transmit reprezentantii ISU Hunedoara.

Mai multe articole

85.600 de persoane – prin punctele de frontieră în ultimele 24 de ore

Aproximativ 85.600 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 31.000 de mijloace de transport …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *