web analytics
NOVA INFO
Acasa / Actualitate / Un român şi iubita lui fotomodel au fost executaţi pe stradă în Costa Rica – video!

Un român şi iubita lui fotomodel au fost executaţi pe stradă în Costa Rica – video!#UH Alajuelita Informada – Así fue como asesinaron al Rumano y a la joven modelo Costarricense esta tarde frente a la Municipalidad de Alajuelita.Dos sujetos motorizados fueron quienes dieron fin a la vida de la joven de 25 años y al hombre de 38 años quien en el pasado fue investigado por varios delitos.#AlajuelitaInformada #Comparte

Publicat? de Alajuelita informada. pe Mar?i, 10 septembrie 2019

Doi motociclişti s-au oprit marţi la prânz lângă maşina în care se afla românul de 38 de ani şi fotomodelul de 25 de ani şi au deschis focul, asasinatul având loc pe o stradă din oraşul Alajuelita.

Cei doi suspecţi nu au fost prinşi, până în acest moment, de poliţie.

Românul Ionuţ George Oţelac şi fotomodelul costarican Raquel Maria Gamboa Mora au fost asasinaţi marţi în Costa Rica, scrie media din ţara central-americana.

Potrivit teletica.com, Oţelac a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri pe filiera America de Sud – Europa, dar nu este clar la acest moment dacă a executat vreo pedeapsă cu închisoarea, fiind bănuit că a colaborat cu anchetatori pentru destructurarea rețelei.

Românul ar fi fost prins atunci, pe aeroport, cu 20 de kilograme de cocaină. Conform unor surse, el ar fi fost chiar unul dintre liderii grupării de traficanţi.

Mai multe articole

Observator 20 02 2020

Observator cu Ionela Buștihan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + four =