web analytics
NOVA INFO
Acasa / Actualitate / Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor: ”Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva se va deschide peste aproximativ două săptămâni”

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor: ”Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva se va deschide peste aproximativ două săptămâni”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc,  a vizitat vineri dimineata Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva si a declarat ca va fi deschis traficului rutier peste aproximativ două săptămâni. Oficialul a mai menționat că se așteaptă finalizarea expertizei pe care a comandat-o Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a se stabili starea în care se află segmentul de șosea. Răzvan Cuc a dat acest termen până la deschidere a șoselei, în condițiile în care reprezentanții CNAIR au anunțat că expertiza va dura două luni.  Lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva are o lungime de 21,14 kilometri, iar lucrările au fost contractate la o valoare de 579,92 milioane lei, fără TVA.

Mai multe articole

Tot mai multe amenzi pentru tulburarea liniștii locatarilor pe timp de noapte, în special în apartamente. Atenție, repetarea faptei duce la mărirea amenzii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =