web analytics
NOVA INFO

Un dascal decorat de presedinte,isi cauta loc de munca!

Mircea Belciu a împlinit 79 de ani și este o persoană activă. Timp de 42 de ani i-a învățat pe elevi tainele istoriei, ca profesor. Când a împlinit vârsta pensionării, nu a renunțat la meseria lui și, timp de zece ani, a continuat să lucreze că dascăl suplinitor.

Anii de muncă la catedră i-au fost recompensați de președintele țării, Emil Constantinescu, care i-a conferit titlul ”Ordinul național serviciul credincios în grad de cavaler ”. Timp de doi ani fostul cadru didactic a luat o pauză binemeritată, însă la un moment dat a simțit că îi e dor din nou să fie activ. O întâlnire cu un fost elev, în prezent directorul unui hipermarket, l-a ajutat să se angajeze din nou. De mai bine de doi ani, Mircea Belciu muncește ca lucrător comercial la raionul de beletristică al hipermarket-ului.

Spune că e pasionat de ceea ce face și că e o adevărată plăcere să aranjeze în rafturi cărțile și obiectele de birotică. El este cel care deschide hipermarketul, fiind prezent la ora 5,30 la muncă. Lucrează șase ore zilnic și spune că această activitate nu îl obosește, ci îl energizează, făcându-l să se simtă cu câțiva ani mai tânăr.

Mai multe articole

31 de decese și 397 cazuri noi de COVID 19. 8 cazuri noi și în Timiș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *