web analytics
NOVA INFO
Acasa / Actualitate / Vasile Mogoş, jucătorul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe şi Norvegia, are o viata ce poate fi subiect de film!

Vasile Mogoş, jucătorul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe şi Norvegia, are o viata ce poate fi subiect de film!

Convocarea lui Vasile Mogoş nu este una întâmplătoare. Încă de la începutul anului, Cosmin Contra a fost cu ochii pe evoluţiile jucătorului de 27 de ani, născut la Vaslui. A mers expre în Italia pentru a-l vedea la lucru, în partidele din Serie B: 36 de meciuri, 2 goluri şi 4 pase de gol sezonul trecut pentru Cremonese; 6 meciuri, 2 goluri, în acest debut de campionat, unde Cremonese este pe locul 8, după 6 runde, la 4 puncte de primul loc, Empoli .

Vasile Mogoş a început fotbalul în 2010, la Asti, în ligile inferioare din Italia. A mai trecut pe la echipe precum Real Vicenza, Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana şi Ascoli, iar din 2018 este la Cremonese.

Când m-a chemat secretarul clubului la el în birou am crezut că vrea să mă anunţe că am primit o altă amendă! Sunt abonat la amenzi. M-a liniştit, mi-a zis că nu e vorba de aşa ceva. Când mi-a spus că am primit o telegramă de la echipa naţională a României am început să plâng. Omul m-a întrebat de ce plâng. I-am spus că n-are cum să înţeleagă ce simt„, a declarat Mogoş, pentru Libertatea.

Vasile Mogoş a fost implicat într-un scandal, după ce în urmă cu doi ani a participat la o bătaie generală într-un club de noapte din Reggio. Vasile Mogoş împreună cu Simone Calvano, Federico Angiulli, Raffaele Noel, Jacopo Manconi şi Marco Guidone au fost acuzaţi că l-au bătut pe un tânăr, acesta având nevoie de două luni de spitalizare.

A fost în luna mai a acestui an condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare!

Presa din Italia a scos la suprafaţă o poveste extrem de tristă legată de Vasile Mogoş. Sora sa, Andreea, a avut un accident grav de maşină la 18 ani şi a rămas paraplegică. Tânăra nu a renunţat la sport şi a câştigat cu naţionala de scrimă a Italiei medalia de bronz la Jocurile Paralimpice din 2016, aurul la Europene în 2017 şi argintul la Mondiale anul trecut.

sursa: telekom sport

Mai multe articole

Tot mai multe amenzi pentru tulburarea liniștii locatarilor pe timp de noapte, în special în apartamente. Atenție, repetarea faptei duce la mărirea amenzii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 6 =