web analytics

Accident cumplit in vestul tarii!

Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă, pe DN79A, în județul Arad, la fața locului fiind cerută și intervenția elicopterului SMURD. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „accidentul a avut loc la intrarea in comuna Bocsig dinspre orașul Ineu. DN79A este blocat”.

„Primele informații arată că în accident sunt implicate 2 mașini în care se aflau 4 persoane. Există 2 victime încarceratem care sunt sunt conștiente. Una din victime a fost extrasă din mașină și a fost predată echipajului medical SAJ Ineu prezent la fața locului. Cea de-a doua victimă a fost extrasă din mașină si a fost predată echipajului medical SMURD Ineu prezent la fața locului, aceasta este conștientă, are fractură femur cu deplasare și traumatism facial. La locul evenimentului se mai deplasează și echipajul medical SMURD elicopter. Din mașini există scurgeri lichide combustibile”, a mai declrata purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz

sursa: realitateadearad

Mai multe articole

Iohannis: Întârzierea Legii carantinării poate costa viața a zeci, poate sute de români

Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, în care a făcut un nou apel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *