web analytics
NOVA INFO

Cupa Mosnita Noua a ajuns la final!

Maratonul sportiv organizat in comuna Mosnita Noua s-a terminat, au fost facute eforturi mari de catre promotorii Ciocoiu Eugen si Stoenescu Cristian, binenteles in colaborare cu consiliul local.


Ediția a III-a a “Cupei Moșnița Nouă” a ajuns la final. Maratonul sportiv organizat de Primăria și Consiliul Local Moșnița Nouă în colaborare cu CSC Moșnița Nouă, ce s-a desfășurat în ultimele 6 wekeend-uri a strâns peste 1500 de sportivi, atât din țară cât și din afara țării, la competiții de Kickbox, BJJ, MMA, Judo, Karate, Hand to Hand Fighting, Handbal, Baschet, Rugby și Fotbal.
Ca elemente de noutate, în cadrul evenimentului sportiv, acesta a debutat printr-o Gală de Kickbox, organizată la nivel PRO, unde am reușit să aducem pe cei mai talentați copii și juniori din România, practicanți de Arte Marțiale de Contact, care s-au luptat pentru câștigarea ceturii Prestige Fighter XFC, omologate de Federația Internațională XFC.
Iar evenimetul s-a încheiat spectaculos prin competiția de Judo, organizată în colaborare cu CS Judo Phoenix Timișoara, care s-a denumit “European Champion Club Cup”, la care a participat echipe de Germania, Ungaria, Serbia și România.

Echipa României fiind reprezentate de 16 sportive din țară la categoria de vârstă U-15, campioanele României, iar fetele noastre de aur au câștigat această competiție!🏆

Mai multe articole

Alte 450 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID 19

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *