web analytics

Gheorghe Ciuhandu condamnat cu suspendare!

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au admis in parte apelul DNA si au decis condamnarea la cate trei ani cu suspendare a lui Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timisoarei, a lui Ioan Cojocari, fostul secretar al primariei, a Smarandei Haracicu, fost director economic in Primaria Timisoara, si a Violetei Mihalache, fost director al Directiei de Comunicare, pentru abuz in serviciu.

In plus, Ciuhandu are prevazuta o perioada de supraveghere de 4 ani si 120 de ore munca in folosul comunitatii, iar Haracicu si Mihalache la cate trei ani sub supraveghere si cate 90 de ore de munca in folosul comunitatii. Ioan Cojocari a primit si el zile de munca in folosul comunitatii, dar si interzicerea unor drepturi.

In ceea ce il priveste pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu, acesta va trebui sa lucreze in folosul comunitatii fie la Horticultura, fie la Directia de Sanatate Publica.

Cei condamnati au de platit, in solidar cu clubul de fotbal, 27 de milioane de lei, adica aproape 6 milioane de euro, reprezentand prejudiciul stabilit de instanta

Decizia Curtii de Apel Timisoara este una definitiva.

Mai multe articole

EMOȚIE ȘI PASIUNE ÎN PORTRETE ALE MARILOR ACTORI

Debut…un duo de emoție, așa s-a intitulat prima expoziție a două tinere, care a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *