web analytics
NOVA INFO

O fi absolvit Ion Marcel Vela o facultate privata, dar este Ministrul de Interne din ultimii 30 de ani care stie ce vorbeste!

Marcel Vela, noul ministru de Interne în cabinetul Ludovic Orban, este membru al PNL din ianuarie 1990 și a activat în principal în administrația locală, unde a fost inclusiv primar al Caransebeșului, cu trei mandate.

Multi au inceput sa-si dea coate , ca va fi un ministru slab, pentru ca are terminata o facultate privata, ei bine, dragi „cotasi”, nu este chiar asa.

Am vazut pana acum un Ministru de Interne care porneste cu un plan clar la drum, vizibil pentru toti oamenii, chiar si pentru presa.

In videoconferinta saptamanala cu prefectii din judete, le cere cadrelor din ministerul pe care il conduce sa fie respectuosi, zambitori si amabili cu oamenii.

Le-a declarat razboi clanurilor din lumea „interlopa”, si le-a cerut oamenilor sa vada din nou in MAI un partener de incredere.

Ministrul Vela este constient ca ocupa o functie de tranzitie, si le cere politistilor sa isi respecte meseria, pentru ca este vorba de cariera lor.

DOMNULE VELA MULTA BAFTA SI FELICITARI!

Mai multe articole

Revin ploile. Meteorologii au anunțat cod portocaliu pentru vestul țării

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *