web analytics

Shiloh, primul copil biologic al lui Angelina Jolie și Brad Pitt s-ar afla în proces de schimbare a sexului

Shiloh Jolie Pitt, primul copil biologic al fostului cuplu Angelina Jolie și Brad Pitt, în vârstă de 13 ani, ar fi în plin proces de schimbare a sexului, urmînd un tratament hormonal, informează El Pais.

Shiloh s-a născut pe 27 mai 2006, într-un spital din Namibia, iar nașterea a fost salutată de întreaga lume, fiind primul copil biologic al celebrului cuplu de actori, Brangelina. Shiloh este, de altfel, primul copil al unor personalități care are o statuie din ceară la celebrul Muzeu Madame Tussauds din New York.

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiețel încă de la vârsta de 4 ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.

„Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”.

Brad Pitt a declarat apoi, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea 8 ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Ajunsă la vârsta adolescenței, 13 ani, Shiloh se poartă ca un adevărat John, purtând părul scurt și haine masculine.

În aprilie anul acesta, presa americană a scris că Shiloh Jolie-Pitt a început un tratament hormonal pentru a-și schimba sexul, la Younique Surgery Center din Santa Monica, California.

Brad Pitt nu a fost de acord cu procedura, dar Angelina n-a ținut cont de părerea lui, a sprijinit demersul lui Shiloh și a plătit tratamentul.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016.

Mai multe articole

AU ÎNCEPUT FORAJELE PENTRU STUDIUL GEOTEHNIC PENTRU VIITORUL POD DE LA SOLVENTUL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate