web analytics

Soldidaritate fata de semenii nostri!

„Bună, noi suntem Karina, Radoslav, Lana și Zlatan Nicolin. Și, ca orice altă familie, avem povestea noastră. Frumoasă, ce-i drept, însă presărată cu multe încercări și apăsări: băiețelul nostru a fost diagnosticat încă din pântec cu ureterohidronefroză congenitală bilaterală, grad 3/4. Sună complicat și dureros; asta am simțit și noi, la aflarea veștii. Din această cauză, s-a intervenit de urgență, pe când Zlatan avea doar 8 zile de viață. I s-a făcut o ureterostomie bilaterală, lucru care avea să-l ajute mai departe, dar au urmat o serie de infecții,complicații, zile de spitalizare… Zlati al nostru a trecut peste toate, zâmbitor. După un an și trei luni, a fost dus din nou în sala de operații, pentru reimplantarea ureterelor. Timp de două luni, totul a decurs normal, ca mai apoi starea de sănătate să i se deterioreze, rinichiul stâng fiindu-i slăbit de o hidronefroză cu reflux de gradul 5. Medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-i salva rinichiul. Iar noi, ca părinți, încercăm să facem tot ce e omenesc posibil, pentru a-i oferi viața pe care o merită.
O șansă la mai bine se întrezărește la o clinică din afara țării, dar, pentru a face acest pas, avem nevoie de sprijin financiar. Nu-i ușor să ceri ajutor, ce-i drept, dar, în fața unor astfel de provocări, orice portiță, orice mână întinsă ne întărește și ne dă putere. Vă mulțumim din suflet, încă de pe acum, tuturor celor care doriți să vă implicați în povestea noastră.

Donații extra pot fi efectuate și prin transfer bancar; beneficiar ACS ASU Politehnica Timisoara, cont IBAN: RO85BRDE360SV89755053600, deschis la BRD Group Societe Generale – vă rugăm să menţionaţi „pentru Zlatan”.

Mai multe articole

EXPOZIȚIE DE PRODUSE TRADIȚIONALE LA TIMIȘOARA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *