web analytics

Primaria Timisoara intra incet, incet in 2019! Are platforma online!

Începând de astăzi, Primăria Municipiului Timişoara deţine singura platformă online de depunere a cererilor de urbanism prin intermediul unui formular online integrat în sistemul de document management.

1. Depunerea cererii online
Se accesează www.primariatm.ro/online, se selectează „Cerere certificate de urbanism” iar apoi solicitantul trebuie să completeze formularul online şi să ataşaseze documentele solicitate (CF, plan de situaţie, etc.)
În cazul în care acesta nu deţine planurile de situaţie, le poate solicita direct în cadrul aceluiaşi formular.
La finalul formularului există un calculator automat de tarif, astfel încât solicitantul să fie informat în avans cu privire la suma pe care trebuie să o achite.

2. Efectuarea plăţii online
După completarea cererii, se accesează butonul „Trimite cererea”, solicitantul fiind direcţionat la pagina de plată unde suma se poate achita prin intermediul cardului bancar. Platforma online este conectată direct la Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara, astfel plata se operează în contul primăriei.
După efectuarea plăţii, solicitantul primeşte automat un e-mail cu numărul de înregistrare al cererii.

3. Circuitul documentelor
Solicitarea este direcţionată automat, aleator, către un inspector care va analiza documentaţia şi va proceda la întocmirea certificatului de urbanism în cazul în care toate documentele sunt în regulă. În caz că lipsesc documente, inspectorul are un buton în cadrul platformei care trimite automat un e-mail către solicitant prin care îl roagă să completeze documentația.

Semnatarii documentelor au un buton în cadrul platformei prin care semnează electronic certificatul de urbanism. După fiecare semnătură documentul se mută automat pe circuit, astfel de la insector pleacă la şef serviciu, arhitect şef, secretar şi apoi la primar. Oricare din semnatari pot trimite documentul înapoi la inspector în caz că sunt constatate nereguli, menționând într-o secțiune specială ce probleme există. Observţţiile sunt înregistatate şi vor rămâne în istoricul documnetului.

4. Eliberarea certificatului de urbanism
Certificatul de Urbanism care are toate semnăturile electronice este trimis pe e-mail către solicitant.

sursa: renasterea

Mai multe articole

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE (PENTRU AUTOVEHICULELE CU MASĂ TONALĂ MAXIMĂ AUTORIZATĂ MAI MARE DE 7,5 T) CAUZATE DE CONDIȚII METEO DEOSEBITE

Timp de trei zile se în intervalul orar 12.00-20.00 se închid circulației vehiculelor de mare …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *