web analytics

Fiica lui Andrei Gheorghe, cele mai triste dezvăluiri!

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, a trăit, la doar 21 de ani, o adevărată traumă: în răstimp de nici doi ani, și-a pierdut ambii părinții. După ce cunoscutul ei tată vitreg a murit subit în 2018, la finalul lui 2019 aceasta și-a pierdut și mama.

Cântăreața a vorbit despre cei mai grei ani din viața ei, făcând dezvăluiri emoționante.

Dacă aș vrea să fac o analogie, acest Crăciun a fost ca ultimul nivel de la cel mai greu joc pe care l-ai fi jucat vreodată, ți-ai strâns toate poțiunile și toate armele. Traumele trăite de noi în ultimii ani ne-au creat cumva o armură. Ce îmi amintesc eu că îmi spunea mama, este că răul absolut nu există și că în orice negru abis fără fund se află o pată albă.

Deși am rămas fără iubirea vieții mele, aceste momente mă definesc și, într-un fel, moartea ei îmi aduce inspirație și voința de a mă duce mai departe decât aș fi putut să îmi închipui. Atât moartea lui Andrei, cât și pierderea mamei m-au făcut mai puternică. Am reușit să fac lucruri geniale, care sper că o să-i facă mândri pe părinții mei, chiar dacă ei nu mai sunt aici cu mine.

Toată lumea are o cruce de dus, Dumnezeu nu o să îți dea niciodată o povară mai mare decât poți să duci. Tot timpul o să îmi lipsească ceva, mai ales în momentele-cheie din viața mea. Fiecare dintre noi avem acel moment în care pierdem ceva prețios, un om, o dragoste, o oportunitate poate, sunt sentimente pe care nu le putem retrăi niciodată. Dar asta înseamnă să fi om, asta înseamnă să fii viu‘, a declarat Katarina Dyer.

sursa: cancan

Mai multe articole

REGULAMENT NOU PENTRU TERASELE DIN LUGOJ

Lugojul va avea un nou regulament pentru terase. Reprezentanții Primăriei Lugoj lucrează, în acest zile, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *