web analytics

CSC Ghiroda si Giarmata Vii pierde doua puncte pe final de meci!

Gloria Lunca-Teuz Cermei – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 3-3 (1-3), în runda a 16-a din seria a IV-a a Ligii 3. Echipa noastră a deschis scorul devreme prin Gelu Velici, care a concretizat cu capul după o minge lungă trimisă de R. Mureşan în minutul 3. Peste alte patru minute tabela indica 2-0 pentru Ghiroda tot după o lovitură de cap, Baranyi marcând din centrarea lui Mancaş. Oaspeţii au revenit în joc la jumătatea reprizei, când Ianc a înscris în urma unei lovituri de colţ. Pe finalul primei părţi scorul a devenit 3-1 pentru formaţia noastră. Acelaşi Mancaş a centrat iar de această dată Budur a completat reuşitele trioului ofensiv cu piciorul.
În partea secundă ghirozenii au avut oportunitatea de a închide meciul pe contraatac. Cermeiul a redus încă o dată din diferenţă cu şapte minute înainte de final prin nou intratul Djambou, în urma unei erori defensive. La 2-3 Kayondo a zguduit bara iar în minutul 90 gazdele au egalat prin Iuga după o fază fixă. În urma acestui rezultat ambele formaţii au acumulat câte 21 de puncte, Ghiroda fiind tot pe 8, cu un golaveraj superior adversarului de azi, faţă de care stă totodată mai bine şi la întâlnirile directe (în tur a fost 3-1).


Ghiroda: Mosoarcă – Vlădia, Bocşan, R. Mureşan – Mancaş, Ad. Lazăr, Simedru (62, Stupu), Ghinescu (60, D. Ciobanu) – Velici (69, Kayondo), Baranyi (83, Ungureanu), Budur.

„A fost un meci foarte viu disputat, am condus cu 2-0, 3-1, am practicat un fotbal bun. Am avut două bare şi două ocazii singur cu portarul la 3-1. De asemenea, adversarul s-a dăruit enorm şi s-a luptat pentru a obţine acest rezultat. Cred totuşi că am condus meciul şi am fi meritat victoria, dar fotbalul nu e mereu corect”, Vlad Bura, antrenor principal CSC Ghiroda şi Giarmata Vii

Mai multe articole

Percheziții în Timiș, la persoane acuzate de contrabandă cu țigări. Patru bărbați au fost reținuți

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *