web analytics
NOVA INFO

Inconștiență la Sânnicolau Mare!

Mai multe articole

EVANGHELIA ZILEI, 5 iulie

DUMINICA A PATRA DUPĂ POGORÂREA SFÂNTULUI DUH Evanghelia de la Matei (VIII, 5-13) In vremea …

6 comentarii

 1. Avatar

  Buna ziua, aceasta situatie este valabilă si la firmele :Flextronics (Timișoara),Kimball Electronics (Remetea Mare),AVX Electronics (Remetea Mare ).Eu sunt angajat la Kimball Electronics si trebuie sa fac naveta cu transportul asigurat de firma iar in acelasi transport stam mai multe persoane la un loc.Aceste firme nu aplica legea de a lasa oamenii in somaj tehnic chiar daca o parte din angajati spre exemplu au fost trimisi acasa deoarece sunt si poate au avut contact cu persoana gasita cu Covid19 din loc.Izvin.

 2. Avatar

  Ce profesionalism vad aici!?!?…Filmare In fuga…De ce va ascundeți și filmati pe fugă?…Cum a fost deacord conducerea televiziunii sa dati pe post aceasta porcărie?Pentru informarea voastra:
  – măști primește fiecare angajat Zoppas
  – In autobuz se sta doar o persoana pe scaun unul rămânând liber…in acest sens s-a dublat numărul de autobuze
  – In aceasta perioada In firma Zoppas se fabrica multe produse pentru industria medicală și alimentara necesare In aceasta perioada .Aceste produse sunt exportate In toată lumea.Din acest motiv fabrica Zoppas este considerată de importanta strategică.
  – măsurile de igiena luate In fabrica sunt de exceptie
  Mai ar fi multe de spus.Eu sunt un simplu angajat dar sper ca conducerea firmei sa ia atitudine pentru aceasta dezinformare.
  Altădată sa va informati când dati o stire

 3. Avatar

  Alooo…televiziunea lu’peste…de ce nu postati comentariile?…pe langa faptul ca dezinformati nici nu postati comentariile.

 4. Avatar
  Vargyas Elisabeta

  Buna seara varog sa nu numiți numele meu că mi ii frica sa pierd serviciul.
  Dar am vrut să spun ce marca sa folosim??ne da o mască la săptămâna și șefi primesc zilnic!va trimit și mai ceva ii legal acesta??

 5. Avatar

  Filmare făcută de WC-ul TV((antena 3,1))pe fuga și pe ascuns,de cine le era frica??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *