web analytics

Lidl Dumbravita asa faci???

O mama a doi copii a sesizat smecheria angajatilor LIDL. Oare sa fie ideea lor?

Postarea mamicii pe pagina ei personala:

#Lidl#romaniamea 25.03.2020Azi, merg la lidl sa iau faina, ca tot omu’

faina nu era la raft, la fel cum nu era nici spirt. Dar, am asistat la o discuti intre client si angajat: „am vorbit cu Mariana despre…-aaa, da, sa-mi dati cosul!” Si intra angajatul cu cosul clientului in depozit si ii pune un bax de faina

astept politicos angajatul, si il intreb. Nu recunoaste. Atunci, spun ca vreau sa vorbesc cu seful de magazin. Zis si facut! Spun intamplarea, angajatul recunoaste. Domnul sef incearca sa ma ia tare si sa ma certe

nu a avut succes; si ma cheama in depozit. Acolo a inceput uimirea, cum intru, sa cada baxu de faina pe mine si raftul plin de cutii cu spirt

intreb civilizat de ce nu se scoate marfa la raft, ca in situatia mea sunt multi oameni. Raspuns: „nu avem voie”.

am 2 copii acasa si nu am timpul necesar sa fac foarte multe. Eu i-am rugat politicos si civilizat, i-am implorat sa scoata marfa pe raft, sa impuna o limita de x buc. pe cumparator. Discutia a fost putin mai lunga, dar am povestit pe scurt. Concluzia: este marfa in depozite, se da pe sub mana, se vrea #panica! Daca imi povestea cineva, poate nu credeam, dar am vazut cu ochii mei! Trist, dar foarte adevarat!

Mai multe articole

ANDREI CORNU NU ESTE VINOVAT DE FURTURILE DE HAINE DIN CELE DOUA MALL-URI!

      Atrage așa mult numele CORNU? Deși nu ar trebui ,se pare ca …

6 comentarii

 1. Avatar

  Nu am inteles de ce se insista încă din primul rând ca doamna este mama a doi copii… are vreo semnificatie? Multumesc.

 2. Avatar

  Am cerut un punct de vedere al Lidl pe acest subiect si am primit urmatorul raspuns:

  „Vă mulțumim pentru mesaj și ne cerem scuze pentru neplăceri.

  Vă asigurăm că acest tip de comportament nu este tolerat în compania noastră și nu ne reprezintă. Am sesizat numaidecât conducerea în legătură cu situația semnalată de tine și vor fi luate măsuri imediate. Este un caz izolat și facem tot ce ne stă în putință să rămână așa.

  În unele regiuni și magazine avem vânzări semnificativ mai mari, în special pentru produse precum făina, conservele și pastele, sau pentru produse de igienă, cum ar fi hârtia igienică și dezinfectanții. Lucrăm intens cu furnizorii și partenerii logistici pentru a asigura furnizarea de produse în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu articolele în cazul cărora cerere este ridicată.

  Cel mai important obiectiv al nostru este de a ne proteja angajații și clienții și de a asigura disponibilitatea produselor pentru clienți.”

 3. Avatar

  Nu va mai murdariti cu astfel de stiri false si aberante este penibul

 4. Avatar

  Am auzit si eu asemenea discutii la alt magazin. Nu e ceva iesit din comun pentru situatiile de criza, doar venim din comunism..

 5. Avatar

  Asa fac toti, si lidl, si penny, probabil ca si altii. Si eu am vazut cu ochii mei lucruri de genul, si nu doar la faina si malai sau spirt, ci si la… carne de pui si alte lucruri care nu se mai gasesc in magazin! RUSINE!

 6. Avatar

  Lidl constanta, aceeași poveste, o duduie a iesur din spate cu faina xxl, la raft nici măcar urma de faina nu era!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *