web analytics
NOVA INFO

Romania anului 2020 este a tanarului Sergiu Ion, hotia in Romania intre 90′-20′ este a claselor politice care ne-au condus. VIDEO!

Sergiu Ion este un tanar care s-a urcat zilele trecute pe un cal si a mers 40 km pana la spital la sotia sa, care nascuse un baietel.

Sergiu Ion Ciobotariu este din comuna Răducăneni, judeţul Iaşi, dar locuieşte cu soţia sa şi cei trei copii, două fetiţe şi băieţelul nou-născut, la marginea Iaşiului, în aşa-zisul cartier Dallas. Se descurcă cu câţiva lei pe zi şi încearcă de ceva timp să-şi construiască o casă nouă, de câţiva metri pătraţi. „În fiecare zi plec la muncă cu calul. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face, muncesc cât pot”, a mai spus Sergiu.


Oamenii politici care ne-au condus 20 de ani, cu doctorate cu scoli prin strainatate au reusit sa prosteasca Romania la fiecare electorat, ca vor face o tare ca afara.

De fiecare data am muscat-o, sa ajungem in 2020 in perioda de criza, pandemie, sa-l vedem pe acest tanar om cum traieste, cu familia lui.

Va spun sincer si frumos, aveti noroc ca este situatie de urgenta ca altfel noi redactia desfintam clasa politica in cuvinte de „lauda”, ca ati facut o Romanie ca si afara, cu infrastructura, cu grija fata de saraci, cu proiecte bine justificate, chiar si cu fondurile europene, am ajuns ca si in Elvetia.

Multumim politicienilor romani care ne-au condus!

Multumim Sergiu Ion!

VIDEO: BZI

Mai multe articole

JUDEȚUL Timiș, inclus în lista „zonelor de risc” în Germania!

Șapte județe din România au fost incluse de autoritățile Republicii Federale Germania în lista „zonelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *