web analytics

Vremea se raceste!

Astăzi, vremea va intra într-un proces de răcire. Cerul va fi temporar noros. În cursul zilei, pe arii restrânse va ploua slab, iar în cursul nopții, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, îndeosebi în estul regiunii și posibil în zonele de deal. La munte, la început vor fi precipitații mixte, apoi vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, mai ridicate în sudul Banatului spre 15…16 grade, iar cele minime între -5 și 0 grade, mai ridicate în sudul Banatului spre 2 grade.

Mâine, vremea va continua să se răcească, devenind deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros în Banat, unde pe arii relativ extinse vor fi precipitații mixte ziua și predominant ninsori noaptea. În Crișana, înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile se vor semnala local, mai ales în sudul regiunii, și vor fi predominant sub formă de ninsoare. La munte, va ninge moderat cantitativ și va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 1 grad, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

sursa: renasterea

Mai multe articole

Situație tensionată în PNL Timiș, spune primarul orașului Deta, Petru Roman.

Situație tensionată în PNL Timiș, spune primarul orașului Deta, Petru Roman. Liberalul declară că organizația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *