web analytics

Mesaj public adresat de cel mai iubit rector al UNIVERSITATII ”Politehnica” Prof.dr.ing.IOAN CARTIS!

Stimate D-le Prof Robu,

Nu doresc sa provoc o discuție polemica, dar pentrucă ați adus în spațiul public realizările D-voastră din Politehnica in perioada cat ați fost rector, din respect pentru adevăr, se impun unele observații.Din lista de „realizari ‘, doar două va aparțin în exclusivitate , și anume,sala mică a senatului și parcul.La celelalte, gândite și inițiate mine, ați avut contribuții doar la finalizare, ( sala mare a senatului, biblioteca, bazinele de înot ).Cu referire la casele politehnicii, cred că le-ați zugrăvit doar.Mă rezum la atât, colegii din universitate cunosc realitateaFiecare persoana poziționata în funcții de conducere este dator sa facă aprecieri o obiective, sa respecte adevărul și nu în ultimul rând să fie modest.

Mai multe articole

EVANGHELIA ZILEI, DUMINICA FIULUI RISIPITOR

Evanghelia zilei Credință Evanghelia de la Luca (XV, 11-32) Zis-a Domnul această parabolă: „Un om …

Un comentariu

  1. Dragi cititori
    Apreciez modul elegant in care dl. prof.univ.dr.ing. Ioan Cartis a tinut ca ADEVARUL, legat de obiectivele realizate in Universitatea Politehnica Timisoara (UPT) de catre persoanele care, dupa 1990, au avut calitatea de RECTOR, sa fie cunoscut de cititori,si de toti care vad edificiile universitatii, dar mai ales recunoscut de cei care il ocolesc.
    Dascal fiind in UPT din 1988, cunoscator a tot ce s-a realizat in UPT dupa 1990, pot sa confirm veridicitatea afirmatiilor d-lui prof. Cartis, care a stiut sa elogieze inaintasii si sa ii mentioneze laudativ, de fiecare data, cand le-a continuat si le-a finalizat actiunile demarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *