Situatie scandaloasa la maternitatea Odobescu din Timisoara!

OtherAccount
OtherAccount aprilie 19, 2020
Actualizat 2020/04/19 at 7:21 PM

Sarbatorile pascale ne tin acasa, in special in aceasta perioada grea prin care trecem, dar se pare ca pana si cadrele medicale din spitale stau acasa.Este vorba de o situatie extrem de neplacuta, sesizata de o proaspata mamica, internata vineri, care, pana in ziua de astazi, nu si-a putut tine in brate propriul copil, adus pe lume in aceeasi zi, desi a cerut de nenumarate ori acest lucru asistentelor.

Motivul invocat de acestea este ca trebuie sa astepte pana sosesc rezultatele testelor pentru COVID-19, facute atat mamei cat si copilului.Astazi a venit si rezultatul testului doamnei in cauza, testul fiind negativ pentru amandoi. Dar copilul nu ii este adus nici acum. Raspunsul de astazi al asistentelor fiind: “Doctorul nu va veni pana luni” sau “Nu am voie sa vorbesc”. Atat.

Si nu este singura mama in aceasta situatie, fiind femei care au nascut miercuri, joi, care sunt la fel de contrariate.O alta problema serioasa este ca medicii se pare ca lipsesc, doar este Pastele, iar in spital se afla numai asistentele medicale si, ocazional, un medic de garda.

Da, ocazional. Strigator la cer este faptul ca o mama, care a dat nastere acum 2, 3 sau chiar 4 zile, nu isi poate ingriji si tine in brate propriul copil, si nici nu i se da o explicatie.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *