web analytics

Agentul Kovacs către ministrul Vela: ”Veniți să vedeți unde locuiesc șefii mei care m-au dat afară (toți au vile). Toți au afaceri” !

Agentul Valer Kovacs, liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, care a vorbit despre planul organizar in care cetatenii sa fie la comanda amendati, ulterior a fost dat afara a scris un mesaj pentru ministrul Vela.

”Eu am deranjat conducerea IPJ Timiș, eu trebuia să dispar urgent, să nu mai fie și alții care să spună adevărul despre incompetența șefilor și lipsurile unui sistem corupt în care a promovat cine a avut pilele cele mai tari, în care șefii de inspectorat sunt aleși politic, ncidecum pe merite. Eu am cerut dotarea polițiștilor să nu mai mergem și la alte înmormântări ale colegilor, nu am cerut nimic pentru mine. Domnule ministru de Interne, veniți la Timișoara să vedeți unde locuiesc eu cu familia mea (într-o garsonieră), după 18 ani de activitate. Veniți să vedeți unde locuiesc șefii mei care m-au dat afară (toți au vile). Toți au afaceri”, a scris agentul Kovacs.

Mai multe articole

EVANGHELIA ZILEI, DUMINICA FIULUI RISIPITOR

Evanghelia zilei Credință Evanghelia de la Luca (XV, 11-32) Zis-a Domnul această parabolă: „Un om …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *