web analytics
NOVA INFO

Cameră la Mamaia în iunie: 965 de euro pe noapte!

Realizatorul tv Dan Negru a experimentat această situație după ce a căutat oferte de cazare pentru câteva zile pe litoralul românesc, la începutul lunii iunie.

Oferta de care a dat și care l-a îngrozit este la Mamaia şi întrece orice imaginaţie: 965 de euro pentru o cameră, pentru o singură noapte, în data de 5 iunie.

Cu aceiaşi bani, o familie întreagă şi-ar putea petrece teoretic concediul la vecinii bulgari sau în Grecia, dar România a refuzat să adere la înţelegerea dintre Grecia, Bulgaria şi Serbia, care au ales să-şi deschidă reciproc graniţele pentru turiști.

În astfel de condiții, românii care vor fi nevoiţi să se îndrepte spre litoralul românesc, recunoscut pentru preţurile mari şi serviciile submediocre.

”Grecii si bulgarii își deschid litoralul de la 1 Iunie si i-au invitat și pe români sa o facă dar oficialitățile zic că „românii vor prefera turismul românesc vara asta”.

Deci asta insemnă „consumați produse românești” ? In Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers.

Inchideți granițele si consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu.

Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Mai multe articole

Ancorat în Realitate cu Alina Damian: În Comuna Fârdea merită să continue prosperitatea!

Ancorat în Realitate ora 20 00 21 09 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *