web analytics
NOVA INFO

Grădinița „Nikolaus Lenau” așteaptă înscrierea copiilor!

Începând de astăzi și până în 2 iunie, părinții preșcolarilor de la Grădinița „Nikolaus Lenau” din Timișoara, precum și cei de la grădinița arondată „Franz Lukas” pot completa și trimite cererile de reînscriere pentru anul școlar 2020-2021.

Pandemia de coronavirus din acest an a determinat, la Grădinița „Lenau”, la fel ca și la celelalte instituții de învățământ preuniversitar din țară, și schimbarea procedurii de înscriere. Aceasta se va derula în perioada 8 -26 iunie și se va desfășura online. În acest sens, părinții care doresc să își înscrie copiii la Grădinița „Nikolaus Lenau” sau la grădinița arondată „Franz Lukas” au posibilitatea, accesând pagina de web a instituției, https://lenaukindergarten.wordpress.com, să afle, de la secțiunea ÎNSCRIERI, toate informațiile necesare.  Rezultatele înscrierilor vor fi comunicate în data de 3 iulie, la ora 18.

„Cu siguranță vor exista părinți care, înainte de a demara procedura înscrierii, vor dori să afle mai multe detalii. Pentru a veni în sprijinul lor, zilnic, între orele 9-14, un reprezentant al grădiniței le va răspunde la întrebări, la numărul de telefon 0256-201757”, declară prof. Cecilia Bundău, directoarea Grădiniței „Nikolaus Lenau”.

sursa: renasterea

Mai multe articole

EVANGHELIA ZILEI, 5 iulie

DUMINICA A PATRA DUPĂ POGORÂREA SFÂNTULUI DUH Evanghelia de la Matei (VIII, 5-13) In vremea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *