web analytics

Maria, fata de la țară care a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională!

Maria a obtinut aceasta nota, fara nicio ora de meditatie.

‘Pentru a obţine aceste rezultate am învăţat în mod constant pe parcursul tuturor anilor de şcoală şi am avut parte de profesori dedicaţi care s-au implicat cu adevărat în pregătirea mea şi a colegilor mei. Vreau să le mulţumesc pe această cale tuturor profesorilor mei”, spune Maria-Elisabeta Baltag.

”Nu m-am simţit descurajată de faptul că sunt din mediul rural. Consider că şi un elev de la ţară poate obţine rezultate la fel de bune ca şi elevii din mediul urban.

Am avut mereu curajul să pun întrebări şi să clarific orice lucru neînţeles”, mai spune eleva de 10 din judeţul Iaşi.

”Mi-a fost puţin teamă la matematică, dar nu pot spune că mi-a dat bătăi de cap vreun subiect. Am alocat destul de mult timp pregătirii pentru Evaluarea Naţională, dar am putut să mă implic şi în alte activităţi.

Familia mi-a fost mereu alături, iar mama a fost cea care m-a susţinut în toate activităţile mele şcolare şi extraşcolare.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru această reușită, care m-a învățat că prin credință și muncă, orice vis poate fi îndeplinit”, concluzionează, frumos, adolescenta.

”Maria este cel mai bun exemplu că învăţământ de calitate se poate face oriunde, trebuie doar să-ţi doreşti acest lucru.

Ea este un copil foarte inteligent, căruia i-a plăcut dintotdeauna să scrie şi să citească. Pentru Maria, cel mai frumos cadou este o carte.

Cu siguranţă bagajul ereditar şi-a spus cuvântul, însă coroborat de dragostea ei de carte, ambiţia, perseverenţa şi munca depusă în toţi anii de şcoală.

Pe noi, profesorii, ne-a făcut mândri şi ne place sa credem ca fiecare a contribuit, într-o mai mică sau mai mare măsură, la această realizare a ei”, a declarat Ludmila Lipcanu Diaconu, fosta dirigintă a Mariei.

Mai multe articole

Evanghelia zilei, 1 august

Credință Dumnezeu DUMINICA A ŞASEA DUPĂ POGORÂREA SFÂNTULUI DUHEvanghelia de la Matei (IX, 1-8) In …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *