web analytics

Haltere: Sportiv din lotul de juniori-tineret al României, depistat pozitiv la COVID-19!

Un sportiv la haltere din lotul de juniori-tineret al României, care era cazat la Hotelul Sport din Capitală, a fost depistat pozitiv la COVID-19 şi se află în prezent internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş”, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, secretarul general al Federaţiei Române de Haltere (FRH), Alexandru Pădure.

„Un sportiv din lotul naţional de juniori şi tineret a fost testat pozitiv. Luni au fost făcute testele şi tot luni au venit rezultatele. Odată primit rezultatul la teste am anunţat imediat autorităţile statului şi împreună cu administratorii complexului de la Hotel Sport am luat toate măsurile ce se impuneau. Am urmărit cu stricteţe instrucţiunile Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), cu izolare, autoizolare şi toate celelalte lucruri. Acum este în derulare o anchetă epidemiologică. Sportivul în cauză este internat de ieri la Spitalul ‘Matei Balş’, chiar am discutat cu el în dimineaţa asta. Se simte foarte bine, are un tonus excelent… i s-au făcut şi azi verificările de rutină şi nu sunt anomalii. Îi doresc multă sănătate şi să treacă cu bine peste perioada asta”, a spus Pădure.

Mai multe articole

COPIL cu SÂNGE în URECHE, a venit cu MAMA de URGENȚĂ la SPITALUL ORL din Timișoara, au fost întrebate dacă au PROGRAMARE!

Traim zile complicate, in materie de urgente medicale, oamenii mor la URGENTE ca nu sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *