web analytics

Lista actualizată cu ţările din zona verde!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista ţărilor din zona verde. Orice persoană care vine din aceste ţări, nu va trebui să intre în izolare sau carantină la sosirea în România.

Lista țărilor membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România din acestea.

Bulgaria, Italia, Monaco, Norvegia, Croaţia, Slovacia, Regatul Unit al Marii Britanii, şi al Irlandei de Nord, Irlanda, Cehia, Liechtenstein, Polonia, Grecia, Austria, Cipru, Islanda, Finlanda, Elveţia, Malta, Spania, Lituania, Franţa, Ungaria, Belgia, Estonia, Germania, Letonia, Slovenia, Andorra, Danemarca, Inslele Feroe, Ţările de Jos, Vatican.

Lista ţărilor din Zona Verde din afara UE

Lista țărilor terțe pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România din acestea:

Canada, Maroc, Algeria, Australia, Rwanda, Uruguay, Japonia, Coreea de Sud, Georgia, Noua Zeelandă, Tunisia, Thailanda.

Lista poate suferi modificări, în funcţie de deciziile pe care le ia Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, însă acestea vor fi anunţate.

Mai multe articole

REGULAMENT NOU PENTRU TERASELE DIN LUGOJ

Lugojul va avea un nou regulament pentru terase. Reprezentanții Primăriei Lugoj lucrează, în acest zile, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *