web analytics

Putin anunţă că Rusia a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume! Una din fiicele sale a fost injectata cu acest vaccin!

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat că Rusia a reuşit să devină prima ţară din lume care înregistrează un vaccin împotriva noului coronavirus, adăugând că una din fiicele sale şi l-a injectat, potrivit Reuters.

”În această dimineaţă, un vaccin împotriva noului coronavirus a fost înregistrat pentru prima oară în lume”, a declarat Putin, în cadrul unei reuniuni a guvernului său, asigurând că vaccinul rusesc este eficient, a trecut toate testele necesare şi permite obţinerea unei imunităţi durabile la COVID-19.

”Una dintre fiicele mele şi-a făcut acest vaccin, aşa că, din această perspectivă, a luat parte la experimente’, a declarat Putin, potrivit agenţiei de presă Interfax.

Putin a mai adăugat că fiica sa a făcut puţină febră, 38 de grade Celsius, dar ”asta este”.

The New York Times notează că dorința Rusiei de a obține vaccinul a stârnit deja îngrijorarea că țara se grăbește să aprobe utilizarea vaccinului în scopuri propagandistice în cursa globală pentru obținerea acestuia, scurtând perioadele de testare.

NYT mai notează că anunțul lui Putin devine astfel o proclamare a victoriei în cursa globală pentru vaccin, ceea ce oficialii ruși au transmis deja în ultimele luni în ciuda faptului că lipsesc informații publice despre faza finală de testare.

Mai multe articole

5 tâlhari prinși după ce au jefuit 2 persoane în propria casă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *