web analytics

Ce se întâmplă în EUROPA cu COVID 19!?

Situatia covid 19 in Europa este urmatoarea:

Borin Johnson, premierul Marii Britanii: Toate barurile şi restaurantele vor servi doar la masă, cu excepţia serviciilor take away, şi vor fi închise la ora 22.00!

Nici familiile nu mai au voie să se viziteze. Măsurile, valabile timp de şase luni sunt puternic contestate britanici, dar şi de românii stabiliţi în Regat

Crește rapid numărul de îmbolnăviri din Spania

Britanicii vor să evite o situaţie precum cea din Spania. Peninsula Iberică are, în prezent, cea mai mare creştere zilnică a cazurilor la nivel european. Numai în acest weekend, peste 30.000 de oameni au fost confirmaţi cu coronavirus. Asta deşi, toată vara au fost luate măsuri. Masca a fost obligatorie şi la plajă, iar zonele cu focare au fost ţinute în carantină.

Pedro Sanchez, premierul Spaniei: Comunitatea Madridului este una dintre cele mai afectate, în acest moment, iar datele arată că rata infectării este dublă faţă de cea la nivel naţional.

Mult mai relaxată, strategia autorităţilor din Gibraltar stârneşte curiozitatea specialiştilor. Epidemia este ţinută sub control, deşi măştile sunt obligatorii doar în zonele aglomerate închise. Mai mult, aici nu a fost înregistrat niciun deces.

În prezent tot vestul Europei este sub alertă. Cu jumătate de ţară colorată în roşu din cauza numărului crescut de cazuri, Franţa se teme că va epuiza paturile de la terapie intensivă în două săptămâni.

Germania a restrâns adunările la maximum 5 persoane în Munchen.

Mai multe articole

BILANȚUL A URCAT LA 25 DE MORȚI ÎN TURCIA!

Bilanţul morţilor cutremurului de vineri în oraşul Izmir din vestul Turciei a urcat la 25, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *