web analytics

SCENARIUL roșu pentru Grădinița cu Program Prelungit Giarmata și pentru Liceul Teoretic Periam

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, întrunit în ședință extraordinară a emis Hotărârea în baza căreia se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Periam , cursurile desfășurându-se online, în scenariul roșu, până la modificarea ratei de infectare cu COVID19.

La Periam, rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori, iar la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Periam este un focar activ de coronavirus, cu 11 cazuri.

„Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârile Consiliilor de Administrație ale Consiliului de Administrație al Liceului Teoretic Periam și a Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Giarmata – emise cu avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș. Deciziile au fost luate din cauza faptului că, la nivelul unităților de învățământ, au apărut cazuri de infectare cu virusul SARS COV2”, transmite Instituția Prefectului Timiș.

Mai multe articole

Reguli NOI pentru tratarea COVID 19!

Conform unui nou Ordin al ministrului Sănătății Nelu Tătaru, pacienții care se prezintă la Urgențele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *