web analytics

TÂNĂRA DE 22 DE ANI CARE A BĂTUT 4 POLIȚIȘTI A FOST ARESTATA PREVENTIV! VIDEO !

O fata de 22 de ani a batut 4 politisti, nu stim cum se poate asa ceva, dar vedem ca se poate.

Tânăra se afla într-un local când a izbuncit scandalul. Aceasta a bătut o perosoană afla în încăpere, a tras-o de păr, a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar cu un pahar aruncat a lovit o altă persoană aflată în acel local.

La faţa locului au venit trei agenţi de pază, care au fost muşcaţi, loviţi în testicule și în late zone sensibile. Potrivit adevărul, aceasta s-ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise. Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată. În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit trei polițiști.

Filmul scandalului în care tânăra s-a bătut cu 9 oameni, dintre care 4 polițiști

În urma scandalului izbucnit în seara zilei de 11 septembrie, bătăușa a fost acuzată de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.Tribunalul Constanţa a decis să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe articole

Dezvoltarea 5G pe agenda liderilor europeni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *