web analytics

TÂNĂRA DE 22 DE ANI CARE A BĂTUT 4 POLIȚIȘTI A FOST ARESTATA PREVENTIV! VIDEO !

O fata de 22 de ani a batut 4 politisti, nu stim cum se poate asa ceva, dar vedem ca se poate.

Tânăra se afla într-un local când a izbuncit scandalul. Aceasta a bătut o perosoană afla în încăpere, a tras-o de păr, a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar cu un pahar aruncat a lovit o altă persoană aflată în acel local.

La faţa locului au venit trei agenţi de pază, care au fost muşcaţi, loviţi în testicule și în late zone sensibile. Potrivit adevărul, aceasta s-ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise. Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată. În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit trei polițiști.

Filmul scandalului în care tânăra s-a bătut cu 9 oameni, dintre care 4 polițiști

În urma scandalului izbucnit în seara zilei de 11 septembrie, bătăușa a fost acuzată de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.Tribunalul Constanţa a decis să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe articole

ÎN 3 MARTIE SE OPREȘTE APA ÎN BODO, OTELEC ȘI FĂGET

Miercuri, în 3 martie se va opri apa în mai multe localități din Timiș. Reprezentanții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *