web analytics

25 de ani închisoare pentru COSMIN TITIȘ!

Gheorghe Cosmin Titiș și-a atacat iubita cu un cuțit, în septembrie 2019, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara.

Victima se plimba cu o prietenă, în momentul în care a fost abordată și atacată de criminal cu un cuțit.

A FOST UCISA CU MAI MULTE LOVITURI DE CUTIT.

Alarma a fost dată de prietena fetei care a cerut imediat ajutor.

Polițiștii timișoreni au intrat în alertă și au reușit să îl PRINDA pe individ la scurt timp după producerea atacului, în zona Pădurii Verzi.

Individul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru omor și a fost trimis ulterior în judecată pentru comiterea infracțiunii de omor calificat (omor cu premeditare) în stare de recidivă postexecutorie.

La mijlocul lui octombrie, magistrații de la Tribunalul Timiș au decis să îl condamne pe Gheorghe Cosmin Titiș la 25 de ani de închisoare cu executare.

„În baza art. 189 alin. 1 lit. a C.p. cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.p. condamnă pe inculpatul TGC la pedeapsa de: – 25 (douăzecişicinci) ani închisoare în regim privativ de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (omor cu premeditare), în stare de recidivă postexecutorie”, se arată în soluția pe scurt dată de magistrații de la Tribunalul Timiș.

Mai multe articole

Pensionar de 85 de ani prins de DOUĂ ori într-o ZI la PROSTITUATE

Pensionar Prins la PROSTITUATE Un pensionar în vârstă de 85 de ani din Eboli, Italia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *