web analytics

A murit antrenorul Florin Bugar!

Antrenorul echipei de fotbal feminin Piroș Security Lioness, dar și al selecționatei de tineret a României, timișoreanul Florin Bugar a murit la  Spitalul Judetean din Timisoara .

Anunuțul a fost făcut pe pagina de facebook a echipei arădene: „Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate, în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. Nu te vom uita niciodată”.

Diagnosticat cu Covid 19, alături de alte șase jucătoare, Florin Bugar ajunsese pe patul de spital în urmă cu mai bine de o săptămână și starea sa s-a agravat de pe o zi pe alta, fiind chiar și intubat, pe secția de ATI.

Florin Bugar avea 49 de ani și și-a legat, în mare, cariera sa de antrenor de CFR Timișoara, unde a antrenat atât echipă masculină, cât și cea feminină.

Mai multe articole

La mulți ani, România! Fără PARADĂ, la Timișoara!

Nu avem PARADĂ la TIMIȘOARA Marți, 1 Decembrie 2020, de la ora 12, la Timișoara, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *