web analytics

Alin Nica a semnat când nu se aștepta nimeni protocolul cu USR/PLUS!

Alin Nica, președintele ales al Consiliului Județean Timiș și lider interimar al liberalilor din cel mai vestic județ al țării, a semnat vineri in fata presei protocolul cu USR-PLUS de guvernare locală, pe marginea căruia există discuții contradictorii .

Ii asteapta si pe cei de la USR/PLUS, luni cu o cafea sa semneze protocolul de colaborare.

„Dominic poate e singura persoană în care mai am încredere în USR-PLUS”, a spus președintele ales al CJ Timiș, Alin Nica.

Alin Nica a spus că nu este de acord cu declarațiile deputatului USR-PLUS Cătălin Drulă, care face parte din comisia de negociere, care „de pe treptele prefecturii, la depunerea listelor candidaților USR-PLUS la parlamentare, a spus că noi am venit la negocieri să negociem funcții, când de fapt era invers. Am vrut să le testez sinceritatea celor de la USR PLUS, să vedeam dacă propunerea este sinceră și onestă. Discuțiile au fost pozitive”, a declarat Nica.

„Chiar am vrut să-l semnez. Când am ajuns să discutăm despre comunicatul de presă, care făcea referire la funcții, reacția intempestivă a lui Dominic a fost să mototolească protocolul!. Cred că zilele ce vor veni vor constitui un prilej bun pentru partenerii noștri să se răzgândească. La urma urmei, cei care pierd sunt oamenii. Am făcut acest demers simbolic, nu doar simbolic, dar și practic, pentru a aplica voința cetățenilor. Nici nu a existat paragraful în acest document care să facă trimitere la o funcție. (…) Proiectele cuprinse în protocol sunt programele câștigătoare la alegeri, pentru noi pot fi literă de lege în a le susține în consiliul local și județean, chiar și fără semnătura celor de la USR PLUS în acest protocol”, a mai spus Nica.

Mai multe articole

Carantină OBLIGATORIE pentru toți cei care vin în România din aceste țări! VEZI LISTA

carantina obligatorie Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat, vineri, Hotărârea numărul 56, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *