web analytics

Alin Nica dorește parlamentari cu influență la București!

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, susține că liberalii au dorit o echipă de parlamentari cu influență la București.

„PNL Timiș a obținut un scor politic de 35,6% la alegerile locale, scor pe care sper să îl creștem și să reconfirmăm că PNL este partidul numărul 1 în Timiș. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență la București, care să colaboreze cu Guvernul PNL și să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani, fie că este vorba despre centura Timișoarei, autostrada Timișoara-Moravița, de noua conexiune la autostrada A1, de stadion, sala polivalentă sau de preluarea aeroportului de către autoritățile locale”, a declarat Nica.

La Camera Deputaților candidează, în ordine:

Marilen Gabriel Pirtea (deputat, rector UVT), Ben Oni Ardelean (deputat), Cosmin Șandru (președinte TNL Timiș), Petru Roman (primar Deta), Ciprian Bogdan (consilier județean), Claudiu Chira (vicepreședinte TNL), Sorin Supuran , Adriana Corbeanu (PNL Lugoj), Elena Samoilă (președinte organizația de seniori) și Samuel Lupulescu (fost primar Fârdea).

La Senat au rămas, în ordine:

Alina Gorghiu (senator), Ionuț Gaiță (om de afaceri, președintele CA de la Horticultura), Mihai Bojin (consilier județean) și Sorina Ciurlea (președinte organizația de femei).

Mai multe articole

ÎN 3 MARTIE SE OPREȘTE APA ÎN BODO, OTELEC ȘI FĂGET

Miercuri, în 3 martie se va opri apa în mai multe localități din Timiș. Reprezentanții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *