web analytics

ALIN NICA îi mulțumește lui Nicolae Robu pentru munca pe care el a depus-o în primăria TIMIȘOARA

Presedintele Consiliului Judetean Timis ii multumeste fostului primar Nicolae Robu pentru munca pe care a depus-o si doreste sa continue in acelasi ritm.

„Proiectele administrației liberale de la Timișoara vor merge mai departe! Am susținut acest lucru, de fiecare dată, și în discuţiile de negociere cu partenerii de la USRPLUS Timiș.
Cei 8 ani de administrație PNL au însemnat pentru Timișoara cea mai puternică dezvoltare economică prin atragerea de fonduri europene, prin volumul mare de investiții, prin proiectele realizate sau în curs de realizare. Să nu uităm că în perioada de guvernare locală liberală, Timișoara a câștigat titlul de Capitală Culturală Europeană, titlu care va fi exercitat în 2023, ca urmare a deciziei recente a forurilor europene.
Au fost 8 ani prolifici pentru Timișoara. Îi mulțumesc dlui Nicolae Robu pentru dedicarea arătată în slujba comunității în toți acești ani și îl asigur că, atât cât îmi va sta în puterea funcției de președinte al Consiliului Județean Timiș, voi apăra proiectele administrației liberale”, a scris Nica pe pagina sa de socializare.

Mai multe articole

Parlamentarii AUR au depus un amendament prin care cer ca masca să nu mai fie obligatorie în toate spaţiile publice.

Trei deputaţi AUR, Raisa Enachi, Ringo Dămureanu şi Goergel Badiu, au depus un amendament la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *